Rahsia Jutawan Sado

Rahsia Jubah Sado Sales RM2 Juta Dalam Masa 3 Hari

Tak kisahlah dari mana asal anda, siapa keluarga anda, dulu jual nasi lemak atau kerja cashier pasaraya pun dah kira glamer, sebab yang menentukan rezeki bukan dari jaminan latar belakang anda. Kita manusia tak mungkin tahu apa yang disediakan untuk kita pada hari esok oleh Yang Maha Kaya.

Walaupun tanpa SPM dan sebelum ‘Jubah Sado’ beliau menjadi sebutan di setiap pelusuk laman media sosial, Subaily sudah mempunyai income bulanan RM30k – RM 50k sebulan hasil penglibatan dalam network marketing. Tapi belenggu komitmen yang terlampau tinggi masih menyekat kebebasan kewangan beliau.

Subaily yang sebelum ini sama seperti kebanyakkan yang di luar yang mempunyai persepsi masing-masing terhadap program kami terus berubah 360 darjah setelah merasai sendiri hasil pulangan berbekalkan resepi ilmu yang dipelajari di program-program Dr Azizan Osman. ‘Jubah Sado’ beliau sekarang mendapat perhatian dan mempunyai pengedar di lebih beberapa buah negara dan berjaya mengaut jualan sebanyak RM 2 juta hanya dalam masa tiga hari!

“Selama 5 tahun saya salah sangka dengan kelas Dr Azizan. Sekarang saya rasa powernya ilmu Dr Azizan. Kalau you tak guna betul-betul, you ego, you berlagak, you rugi.”

Apa yang pasti, ilmu sahaja tidak mencukupi kalau tiada tindakan yang menyusuli. Perbezaan di antara seseorang yang berjaya dengan seorang yang gagal bergantung kepada kuasa tindakannya. Pepatah lama ada mengatakan bahawa, perjalanan beribu batu bermula dengan langkah yang pertama, yang merupakan satu tindakan.

Kami pasti Raya ini, ramai yang terpikat nak mendapatkan Jubah Sado.  Anda pun pasti ingin mencipta jenama perniagaan sendiri.  Mungkin Raya tahun depan, giliran anda untuk viralkan perniagaan anda! Ayuh mulakan perniagaan anda dengan bimbingan kami!

No Comments

Leave a Comment